Just att blanda all pastamed all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. I den här rätten kokas pastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god
Är du sugen på något gott så har du kommit helt rätt, ja i alla fall om du gillar pasta och räkor för det är just det som står på menyn här i det Mårtenssonska köket idag
400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner. 200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar)
Krydda med curry och salt. Nu är det viktigt att det inte kokar, då blir räkorna sega, låt de tina i såsen tills det inte är någon is på dem och såsen har blivit varm igen, lägg sedan de avhällda makaronerna i räksåsen
Blanda pastamed köttfärssås. Under tiden koka pasta enligt avvisningar på paketet. Lägg olivolja, gullök i tjockbottnad, djup kastrull och fräs på medelstark värme tills löken är guldfärgad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.