Lite oklart vem som kom på det här med atthavodka i pastasåsen, men gott är det. Prova. Som en gräddig tomatsås med lite extra untz tackvarevodka, chiliflakes och parmesan
Häll avvattnet i ett durkslag. Skala och finhacka löken och repabladenavtimjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smakaav med salt och peppar
Häll avvattnet i ett durkslag. Skala och finhacka löken och repabladenavtimjankvisten. Sila såsen fri från lök och kryddor och blanda i den stekta oxfilén, smakaav med salt och peppar
Tillsätt chokladen till smörkrämen, lite i taget. Pigall. Rör om tills den är väl blandad. Rör om regelbundet med en visp så att inget fastnar på sidorna
Just attblandaallpasta med all sås från början i stället för separat är en riktig höjdare. I den här rätten kokaspastan färdig i såsen vilket gör den härligt krämig och god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.