4 portioner
kokt pasta, tricolore eller annan pasta
112
körsbärstomater
1½
gurka
112 stekta
prinskorvar
1½ burk
majs
1
Dressing
11 dl
gräddfil
12 msk
ketchup
1
Salt
1
Peppar
14 portioner
kokt pasta, tricolore eller annan pasta 12 körsbärstomater ½ gurka 12 stekta prinskorvar ½ burk majs Dressing 1 dl gräddfil 2 msk ketchup Salt PepparKoka pastan enligt förpackningen. Dela priskorvarna i mindre bitar och bryn dom lätt i en stekpanna. Halvera körsbärstomaterna. Skala och klyfta gurkan. Blanda pastan med övriga ingredienser i en skål. Dressing: Blanda gräddfil och ketchup. Smaka av med salt och peppar. Servera dressingen till pastasalladen och ett gott bröd.
Servera dressingen tillpastasalladen och ett gott bröd. Koka pastan enligt förpackningen. Dela priskorvarna i mindre bitar och bryn dom lätt i en stekpanna
Om man vill kan man givetvis blanda ned både kokta ägg, ostkuber, färsk tärnad gurka och sallad för att variera men det är ovan nämnda recept/grundsallad som barnen gillar bäst
-) O tillbarnens stora glädje blev det. Tillsätt Nutellan o blanda ihop. Barnens betyg var. Sila över mjölet o bakpulvret o blanda ihop till en fast deg
Våra barn gillar att gå till risaffären och köpa sådana där Lille-risbollar och Grön-riserulle. Så länge man får till ett gott ris så finns det fullt med bra smakkombinationer att använda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.