Jag fick receptet och googlade runt lite, den verkar härstamma från tidningen Hemmets Journal. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med tillen lackeringfirma i stan tidigt imorse
För Håkan är det fredagskänsla igen, det hör inte till vanligheterna att vara ledig helg efter helg på detta viset, har faktiskt inte hänt sedan arbetslivet satte igång
Nu till receptet på dagens lilla aptitretare. Det behöver ju bara vara något litet, som t ex den här gubbröran serverad i ett litet snapsglas, enliten aptitretare som genast sätter igång smaklökarna
Efter att ha cyklat den dryga kilometern hem till dottern, lämnat av varorna och sedan cyklat samma sträcka tillbaka hem igen så var jag ganska blöt och kall, men jag var ändå glad över att veta att min älskade unge hade fått lite välbehövlig medicin och bra näring (hon var mycket tacksam)
Eftersom jag försöker undvika gluten valde jag bönpasta tillden här gratängen. Men nu har jag lärt mig en läxa och tänker i fortsättningen läsa mer nogsamt på innehållsförteckningen
så blev jag godissugen, och letade runt bland LCHF recept efter något gott och hittade chokladbollsrecept med keso och jag som bara älskar chokladbollar
Till det grillade gjorde jag en kall sås med bla lök, paprika och färska örter i. Ingredienser. Kör alla ingredienser i en mixer eller matberedare utom oljan som du sedan häller försiktigt i sist
Gör såsengenom att blanda fisksås, ostronsås, soja socker, limesaft och vatten i en skål. Och jag läser verkligen på alla jordnötspåsar i alla affärer jag kommer till
Servera dressingentillpastasalladen och ett gott bröd. Koka pastan enligtförpackningen. Dela priskorvarna i mindre bitar och bryn dom lätt i en stekpanna
Låt den gärna stå en dag i kylen innan serveringen, så att allt hinner att dra till sig ordentligt. Mina föräldrar överraskade oss till lunch i dag med denna underbara maträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.