Koka lite pasta och servera med denna snabblagade, otroligt krämiga kassler- och spenatsås och du har en middag på bordet inom några minuter som gör alla mätta och nöjda
När såsen är varm och pastan är kokt rör du snabbt i riven parmesan och kryddar med peppar och ev. pasta efter tillgång, tycke och smak (jag tog Barillas glutenfria spaghetti)
Koka pastan. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner pastan i såsen. Servera med citronklyftor, delade cocktailtomater, morotsstavar och gärna ett äpple
pasta (jag tog lchf pasta från CarbZone, men det går med squash pasta också, kanske ännu godare). Värm upp en djupare stekpanna med lite smör eller olivolja
En annan favoriträtt som är bara så god är pastamed stuvad spenat. Men konventionell pasta och grädde är så överskattat när man har en grönsakssvarv och tahini
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.