Stek kött och hackad lök, tillsätt tomatpure, grädde och vatten. När man läser receptet och det är så få ingredienser är det svårt att tro att det ändå kan bli så gott
Låt tomatpurén fräsa med och blanda ner allt i grytan. 1 fp bacon eller en bit rökt sidfläsk2 msk tomatpuré2 msk messmörbuljong+svampbuljong2 dl grädde1 dl creme fraiche1/2 msk mortlade enbär1 msk balsamvinägersmör/olja till stekningsalt och peppar. 2 msk tomatpuré
Mat,. Norrländska biffar. 5 november 2014, 20. 40Även om jag är ledig om dagarna och kliver upp tidigt på morgonen så flyger dagarna förbi utan att jag hinner blinka känns det som
Det bekräftas av den blöta rödorangea mattan av löv, det outtröttliga regnet som smattrar på fönsterblecken och den lite slöa och mysiga söndagsattityd som delas av hela familjen
Ikväll har jag bakat Äppellimpa så nu har jag och Mattias ätit nybakt bröd (receptet på det kommer såklart snart) och druckit te, sitter med varsin dator
Lite ont om tid och pengar, men sugen på en pasta. Testa den här lättlagade spenatsåsen. Det är en len crème fraiche-sås, som får hög smak av spenat, vitpeppar och vitlök
Skär paprika och tomat i bitar och fördela över tacofärsen. 2 tomater. 2 tomater. En riktig fredagsfavorit som görs glutenfri genom att använda glutenfri mjölmix till pajdegen
Gör under tiden köttfärsröranSkala och hacka löken, fräs i lite matfettblanda i svampen och stek en stundSen i med färsen, stek tills färsen blivitgrynig, blanda sedan i resten av ingrediensernaoch låt den seda puttra ihop sigKöttfärsröran ska inte vara vattnig
Glutenfria pannkakor brukar jag göra så här. Vispa ihop 3st ekologiska ägg med 5dl mjölk(3%). Vispa lite mer och blanda ner 2,5-3dl glutenfri finmix, en nypa salt och en nypa socker
Snabba ryck. Ringde vårdcentralen igår och har fått en tid hos sjukgymnast klockan 8 idag. Nu ska vi se om jag kan få hjälp att bena ut om det är karpaltunneln som spökar
Allra oftast gör kombinationen av engagerad morsa, studentliv och jobb att tiden i köket är kortvarig när lunch eller middag ska lagas samtidigt som maten behöver vara näringsrik och god
Det går jättebra att ta till matlåda dagen efter eller frysa in. Det är lite sting i denna och tänk på att smakerna kommer fram mera dagen efter, så vill du ha den lite mildare minska på sambal oelek och börja med hälften av det receptet säger eller uteslut den helt