IngredienserPortioner. 4 4 port pasta (gärna fettucine) 1/2 rödlök 2 morötter 1/2 msk olivolja 1/2 g saffran 1 vitlöksklyfta 2 förp räkori lake (à 360 g) 1 1/2 dl vispgrädde 1 dl lag från räkorna 500 g passerade tomater salt och peppar Lägg tilliinköpslistan
Fyllning. 250 g färska pastaplattor. 200 g riven ost t ex mozzarella. 4 dl crème fraiche. 1 pressad vitlöksklyfta. 2 finrivnafiskbuljongtärning. 170 g räkori lag. 170 g kräftstjärtar i lag. 4 dl strimlad purjolök. 250 g skivadecocktailtomater. 1 citron, finrivet skal och saft. 250 g färska pastaplattor 200 g riven ost t ex mozzarella Fyllning 4 dl crème fraiche 2 dl mjölk 1 msk sambal oelek 1 pressad vitlöksklyfta 2 finrivnafiskbuljongtärning 170 g räkori lag 170 g kräftstjärtar i lag 4 dl strimlad purjolök 250 g skivadecocktailtomater 100 g färsk spenat 1 citron, finrivet skal och saft Salt Peppar
Krämigpastamedsparris, spenat ochräkor. Lägg upp pastan på tallrik, häll över såsen och avsluta med att riva parmesanost och strö på pinjenötterochbasilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.