Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkornaoch fräs dem någon minut
300 g spaghetti 4 klyftor vitlök 1 rödlök 1 dl persilja, finhackad 400 g körsbärstomater 1-2 tsk chiliflakes ca 240 g skalade räkor 1 citron, finrivet skal och saft 1 kruka färsk basilika 1 dl parmesanost, finriven salt peppar olivolja, till stekning och servering
Koka upp lättsaltat pastavatten under lock i en kastrull. Toppa medräkoroch strö över lite persilja. Blanda försiktigt ner räkorna i tomatsåsen utan att röra om (för att undvika att bitar av stjärtskal blandas med i såsen)
Skala löken ochvitlökenoch hacka fint. Smaka av med salt och peppar och servera medpastan. Häll i tonfisken, de krossade tomaterna, tomatpurén, oliverna och oreganon
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.