Krämiggräddsåsmed smak av vitlökochpersilja, blir en läcker kombinationtillsammansmedräkorna. Servera med parmesanost och du har dig en riktiglyxigpastarätt
Blanda pastanmed såsen ochtillsättcitronsaften, hälften av ruccolan samt de soltroakde tomaterna. Koka pastani saltat vatten enligtanvisning på förpackningen
Blanda runt och smaka av med salt, peppar. Hetta upp en panna och fräs chili, vitlök, tomatpure, tomater och lägg sedan ner räkornaoch fräs dem någon minut
Vänd i den nykokta pastan, persiljanochräkorna. Koka pastan efter förpackningensanvisningar. Alexandra berättar att hon älskar att göra den för den känns lyxigmed ny skalade räkor, tomaterna gör den krämigoch parmesanen ger ytterligare en lyx känsla
Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. Smör eller olja tillstekning. Servering. Balsamico. 4 portioner. 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 vitlöksklyftor. 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika). Färsk ruccola 4 portioner 400 g tagliatelle- eller pennepasta. 300 g oxfile, lövbiff eller entrecoté (välj fritt efter smak). 2 schalottenlök eller 1 lök 2 vitlöksklyftor 200 g champinjoner. 1 tsk dijonsenap. 2 msk soja (jag använder kikkoman). 5 dl grädde (gärna vispgrädde). 1 litenknippefinhackadpersilja (kan bytas ut mot basilika)
Skivasparrisen. Jag bjöd på den här lyxigapastarätten. Smaka av med salt ochvitpeppar. Hade spaghettiidagoch strödde på räkornaistället för att blanda ner dem, gör vilket som
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.