Blir väldigt vackert och fint på ett fat ochmed mycket gottis så passar pastarätten nästan alla. Ibland när man har gäster känns det ju lite halvtrist att bjuda på pasta…
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Blanda basilikan i pastanoch lägg upp på ett fat. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Blanda citronsaft, olja, parmesanost, salt och peppar i en skål
Det är då jag blir så glad att jag bloggar för nu kommer jag ju inte att glömma bort den igen…Det är en jättebra rätt att bjuda på faktiskt, även om pasta kan vara lite trist som bjudmiddagsmat
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Lägg upp blandningen på två tallrikar, ringla över det brynta smöret, lägg lite strimlad prosciutto ovanpå och avsluta med att toppa anrättningen med färskriven parmesanost
The post Pastamed ajvar ochparmesanost appeared first on Matlust[bloggen]. Koka pastan. Bryn löken i olja, tillsätt körsbärstomaterna och låt dem fräsa med några minuter
Vegetariska pastamed massor av härliga champinjoner, vitlök och lite hetta. Nu var det ett tag sen vi hade pasta här hemma så det fick bli detta häromdagen
Servera med färsk pastaoch toppa med färsk basilika. Saknas maizena hemma, spara lite av pastavattnetoch rör ner i pastasåsen så tjocknar såsen ytterligare
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen medpasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Servera med nykokt pasta. -) Ett perfekt sätt att använda det som (eventuellt) blir över från en ostbricka är att smälta ner rubbet i grädde och crème fraiche i en härlig sås till pasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.