Jag älskar det här sesamflarnet. Det blir perfekt krispigt, nästan som knäckebröd, och så smakar det så gott då sesamfröna och parmesanen skapar symfoni tillsammans
Till musselkoket. 1 kg blåmusslor. 2 dl vitt vin, 1 hackad schalottenlök eller ½ gul lök (ber på hur stor den är), 1 stor vitlöksklyfta hackad + persilja i den mängd du vill ha
Blanda all riven ost och strö ut till små plättar på en plåt med bakplåtspapper. Gör två i taget. Grädda tills de bubblat upp och börjar få färg, ca 5 minuter
Rosta eventuellt bondbrödet. Finhacka de soltorkade tomaterna. Blanda ihop med bregott. Bred på brödet. Lägg på ruccolasallad, parmaskinka och hyvlad eller grovriven parmesan, garnera med några blad basilika
Skär smördegen i 6 fyrkanter. Lägg fyrkanterna på en plåt med bak-plåtspapper. Vik upp en kant runt om. Nagga bottnen med en gaffel och pensla med uppvispat ägg