Jag gillar att toppa, och fylla dem med allt från färska bär och kokos till lakrits och banan. I morgon är det lördag och du borde också unna dig själv med pannkakor till frukost, speciellt dessa
Stapla och garnera medkokosflingor. Idag var en sådan dag, så efter en lång natts sömn, äntligen, så steg jag upp i morse, lagade i ordning ett par low-carb pannkakor till frukost och sedan stack jag iväg för ett pass med rodd intervaller
Pensla en plättlagg eller en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1 msk smet per pannkaka. Pudra de nygräddade pannkakorna med florsocker 2 1/2 dl vetemjöl
Smöra en stekpanna med lite smör och klicka ut ca 1/2 dl smet per pannkaka. Så här gör du. 20 minuter. Blanda vetemjöl, bakpulver, strösocker och salt i en skål
Stek små pannkakor i en stekpanna med lite kokosolja i. 2 stora ägg 4 msk mjölk 1 1/2 dl naturell grekisk/turkisk yoghurt1 nypa vaniljpulver 1 3/4 dl dinkelmjöl Kokosolja till stekning Gör så här. Ät och njut av en underbart god liten pannkaka till frukost ❤️ 2 stora ägg
Servera med grädde och färska bär. INSTRUKTIONER. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en skål. Vispa ut mjölblandningen i hälften av mjölken till en slät smet
Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Sedan jag började med LCHF så har jag gått upp i vikt just för att jag inte håller en strikt LCHF. • Servera med vispad grädde och bär eller med en god röra
Vänd på pannkakan när smeten har stelnat och fått färg på undersidan. Värm en stekpanna till lite högre än medelvärme och bryn lite smör eller smälr kokosolja i en pannkakslagg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.