Vem behöver ägg och mejeriprodukter för att göra goda pannkakor. (Ca 5 ganska tjocka pannkakor). 1 msk kokosolja. Emrielle Ca 5 ganska tjocka pannkakor). 1 msk kokosolja
Börja med att vispa ihop ägg, äggvita (eller det veganska alternativet) och mjölken väl. Kokosolja. Dessa pannkakor är fluffiga, söta och fyllda med fibrer, protein och nyttiga fetter
Häll på kokosgrädden, vatten och buljongtärning och låt det koka ihop tills blomkålen är mjuk. 400 ml kokosgrädde. 0,5 huvud spetskål 1 blomkålshuvud 2 dl grönkål 1 gul lök 3 klyftor vitlök 1 förp kikärtor (400 g) 1 msk curry 400 ml kokosgrädde 2 dl vatten 1 buljongtärning 3 msk rapsolja salt och peppar 1 knippe dill
Jag toppade dem med turkisk yoghurt som jag blandade ut med kokosflingor. Igår laddade jag inför ett gympass med glutenfria amerikanska pannkakor med smak av kardemumma och kanel
I julas så testade jag att göra denna veganska jordnötsfudge men glömt dela med mig av receptet. Mycket smak av jordnötter och en liten touch av kokos, hur låter det
Här kommer receptet på mina kokospannkakor. Stapla och garnera med kokosflingor. Som jag har nämnt tidigare så cyklar jag mina makronutrienter, eller närmare bestämt mitt intag av kolhydrater & fett
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.