Blanda smeten medfärsen, kalvfond och soja. Skala de stora lökarnaochskär dem i tunna skivor. Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör
Gör en sås på skyn från biffarna (från ugnsformen), grädde, mjölk, maizena, salt och vitpeppar, lite svartvinbärsgelé, en smula köttbuljongtärningoch lite soja
Det kändes alltid supersvulligt och smarrigt att få frossa i stora köttbiffar och en massa stekt lök, tyvärr ibland med lite för tråkig potatis och bleka tillbehör, men inte desto mindre
Värm upp stekpannan till medelvärme, lägg i smör, olja ochnär smöret tystnat så lägg i biffarna och stek på båda sidorna, vänd på biffarna lite då och då
Blanda smeten medfärsen, kalvfond och soja. Skala de stora lökarnaochskär dem i tunna skivor. Riv en av lökarna, den andra hackar du fint och bryner i smör
Smörbräsera den rivna löken. Låt smeten stå och dra sig en stund medan du pysslar ochvärmer på smör i ett stekjärn, gör jättestora köttbullar och platta till, stek på båda sidor tills fått färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.