Pannbiffarna serverade jag med hemlagat mos, kändes som en självklarhet. Istället för att vispa ur pannan med bara vatten, soja och lite vitpeppar efter stekningen – som jag brukar göra – så blandade jag även ner en liten bit köttbuljongtärningoch någon matsked svartvinbärsgelé
kommer aldrig göra kladdkaka på det hemskt onyttiga sättet längre (med mjöl och raffinerat socker) Då det bakas kladdkaka så är det detta recept som gäller framöver
En tomatsallad medrödlök, lite olivolja, vinäger, flingsalt och svartpeppar passar bra till. Vi var ganska överens både jag och Mannen om att det här var bland de godaste pann-/färsbiffar jag har gjort
Men också för att jag någonstans då hade behövt svara på en massa frågor, både från andra men också från mig själv, som jag inte var redo för däroch då
Igår blev det en sån där grymt god middag. Lägg löken på pannbiffarna. Pannbiffar. Tiden bara rusar iväg och jag hinner med hälften av det jag vill hinna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.