Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela medspenat i botten och räkor på toppen
Så här blev den, min allra första Pannacottamed tre smaker och tre lager. Det är inte svårare att göra en Pannacottamed tre lager än med ett, det tar lite längre tid att få den färdig bara
Den är dessutom himla nyttig med laxen, spenatenoch sötpotatisen. Skär sötpotatisen i klyftor, lägg i en ugnsform och ringla över olivolja, salta och peppra och krydda med franska örter eller liknande
Eftersom detta blev min nyårsdessert lyxade jag till det med en hallonmousse mellan pannacottanoch hallonspegeln och serverade även ett skruvflarn för lite tuggmotstånd
Krydda med salt, peppar och ev lite muskot. Stuvad spenat, panerad fisk och ägg. )Jag gick inte efter något recept utan jag testa mig fram men nedan har ni ett recept på stuvad spenat
Hittade ett recept på nätet, men hade inte grön el röd currypasta, så då blev det en egen variant med vanlig curry, ingefära och krispig chilirödkål som tillbehör
Skär broccolin i mindre bitar och häll i den ochspenat tillsammans med löken. Mixa med en mixerstav tills soppan är slät och smaka av med salt och peppar
Servera laxen med kokt potatis och smörstekt spenat. Skölj och riv citronskal och blanda med färskost. Skölj spenatenoch skala och skär löken i klyftor
Ulrik han serverade hallonparfait till efterrätt, Micke serverade saffranspannacottaoch här hemma smaskade vi på en choklad- och Bailey's pannacottamed vit chokladmousse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.