Panna Cotta med Rabarberconsommé
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 25 maj 2013
  • Panna cotta 10 port 10 dl grädde
  • 100 gr strösocker
  • 4 st gelatinblad
  • 2 st vaniljstänger
  • Rabarberconsommé
  • 1000 gr frysta jordgubbar
  • 1000 gr rabarber skalade & skurna i bitar
  • 75 cl vitt desertvin, sauterne
  • 2 st vaniljstänger
  • 100 gr citronsaft
  • 250 gr vatten
  • 300 gr strösocker
  • Kattunga, Langues de chat 30st
  • 250 gr osaltat smör
  • 250 gr florsocker
  • 350 gr vetemjöl
  • 200 gr ägg
  • 3 gr salt
  • 1 vaniljstång utskrapad märg av
  • Hyvlad mandel

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.