Krama ur gelatinbladen och låt dem smälta i den varma blåbärsgrädden. Lägg gelatinbladen i kallt vatten i 5–10 minuter. Fördela i 4 portionsglas eller skålar och låt stå kallt i ett par timmar, tills pannacottan stelnat
Boken är en oerhörd receptskatt och här ska ni få receptet på denultimata veganska burgaren. Nu har jag lagat till ännu än maträtt från den fantastiska kokboken Rå matglädje – Veganskt, lyxigt och jäkligt gott är skriven av Erika Frost
Vi bestämde oss för morotskaka till kalaset i söndags och valde mellan Leilas "Världens godaste morotskaka" och systrarna Eisenmans "Ultimata morotskakan"
Lägg gelantinbladen i kallt vatten. Sila nu bort vaniljstången och häll upp pannacottan i i en stor form eller portionsformar ,åt stå i kylen att stelna i några timmar
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten. Lägg vinbär ovanpå pannacottan och smula över kakorna. Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner gelatinet i kastrullen
Den här pannacottan är upp-poppad med en pepparkakskolasås som tar den en nivå högre. (The sugar will go from white, to yellow to light amber, medium amber and then dark amber - a kind of reddish brown)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.