Rabarberkakan med mandel och kardemumma
Smaka&Se
Smaka&Se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 gr tärnad
  • 1 tsk grov
  • t krossad kardemumma
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk havssalt
  • 100 gr grovt hackad mandel
  • 125 gr smör
  • 1,5 dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 st rivet skal av en citron
  • 2 st ägg
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • 2 msk mjölk
  • 10. Grädda i ugn 175°C ca 35 minuter
  • 11. Servera kakan ljummen med lättvispad grädde eller vaniljsås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.