Servera med mos, champinjonsås och gratinerade tomater. Har ni testat att panera färsbiffar. Det hade iaf inte jag förrän idag och jag kan bara säga, har ni inte gjort det, så gör det för detta blev verkligen så gott
Jag blandade upp med några mjöliga potatisar så att gratängsåsen skulle bli aningen redd. Täck med riven ost och grädda klart i 20 minuter. Under tiden gratängen sköter sig själv finhackas en rödlök och blandas med 500 gram färs, nymald svartpeppar, fond/buljong och en skvätt balsamico. 20 minuter Under tiden gratängen sköter sig själv finhackas en rödlök och blandas med
Istället har jag laddat frysen med diverse maträtter som kan tänkas vara trevliga att ta fram på kvällskvisten när man kommer hem från jobbet och kanske inte alltid är sugen på att ställa sig vid spisen Här kommer en rätt som är riktigt god som passar perfekt att göra på fläskfilé som fläskytterfilé
Jag hoppas att ni haft både en bra jul och en bra start på det nya året, för mycket har hunnit hända sedan jag sist delade med mig av något recept här på bloggen
Häll pastan, salladen, fetaosten och baconet i en större salladsskål, häll i blandningen med vatten, majonnäs, crème fraiche och vitlök, blanda noga, så att hela salladen blir krämig
5 portioner 9pp/portion500g fläskfile150g mager riven ost 12%1pkt bacon5dl milda mat grädde 4%Sätt ugnen på 150graderSkär fläskfilén i bitar Stek till fin färg,Skär bacon i mindre bitar och stek på hög värme fort
Var noga med att röra så att det ej fastnar i pannan. Tag sedan baconet och broccolin & lägg i den förgräddade pajskalet, blanda ägg, mjölk, salt & peppar (ej för mycket salt) - häll över, toppa med riven ost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.