Panerad fiskburgare med remouladsås
www.coop.se
www.coop.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g torsk eller sej
  • 11 ägg
  • 11 tsk salt
  • 10.5 tsk vitpeppar
  • 11 dl ströbröd
  • 11 msk olja
  • 11 msk smör
  • 11 dl majonnäs
  • 11 dl yoghurt 10%
  • 11 smörgåsgurka, finhackad
  • 11 msk citronsaft
  • 11 tsk dijonsenap
  • 14 hamburgerbröd
  • 14 salladsblad
  • 10.5 gurka, skivadMixa eller finhacka fisken till en färs. Blanda med ägg, salt och peppar. Forma till 4 burgare och vänd runt i ströbrödet. Hetta upp olja i en stekpanna och klicka i smör. Stek fiskburgarna ca 2 min per sida. Blanda alla ingredienserna till såsen. Fyll bröden med sallad, gurka, fiskburgare och remouladsås.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.