Servera fisken tillsammans med kokt potatis, remouladsås, ärtor och en citronklyfta. Skär fisken i lagom stora bitar och vänd först i äggen och sedan i ströbrödsblandningen
Paneradfiskmed kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Den absoluta höjdpunkten när paneradfisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn. Fisken. Jag brukade bokstavligt dränka tallriken med såsen (jag gör det fortfarande)
Panerad torskfilé. Vänd fisken först i mjöl, sedan ägg och sist i ströbröd. Smaka av med dill, salt, peppar och en skvätt citronsaft och låt sjuda på svag värme några minuter
Fiskfilenpanerade jag i en klassisk panering med mjöl, ägg och ströbröd. Idag blev det fiskmed kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
Jag bjöd sambon på paneradfisk, torskfilé i vårt fall men det passar med vilken vit fisk som helst. Servera genast med tex broccoli och remouladsås, pressa gärna lite citronsaft över fisken vid servering
Krydda och salta fisken och doppa den först i ägget och sedan i ströbrödet ev. blandat med mjöl. Låt paneringen torka lite innan fisken steks i smör i en stekpanna på båda sidor tills den blir gyllenbrun
God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Halvfabrikat kan vara nog så gott vissa dagar och dessa färdigpanerade är riktigt goda. Hade egentligen tänkt göra en sås med lax och servera med pasta men det får bli nästa gång det står fisk på menyn
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Idag blev det fisk som omväxling, jag är lite dålig på att äta och laga fisk, men detta blev riktigt lyckat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.