God eftermiddagen denna mulna måndag. Hoppas ni har en bra dag hittills. Jag och ungarna har hållt oss inne hela dagen idag, det känns ruggigt och kallt ute tycker jag och blir inte alls sugen på att ta mig ut genom dörren något nämnvärt
Jag åt två bitar fisk, men bara den ena lyckades komma med på bild. Torka av fisken med ett hushållspapper och doppa den först i ägget och sedan i mjölblandningen
Jag serverade med mitt goda KÅLROTSMOS – Ni kan annars testa Blomkålsmos eller Brysselkålsmos. Jag testade att göra panerad halloumi – kallar dom fuskpinnar (istället för fiskpinnar)
Panerad spätta. Blanda ihop allting, smaka av med en gnutta salt och gurkmeja (för den gula färgen). Servera fisken och såsen med kokt potatis eller potatismos samt tillbehör som ärtor eller sallad
På restaurang serveras hamsin mjölpanerad och stekt i en speciell stekpanna med två bottnar. På det sättet får man i sig ordentligt med kalcium, vilket är bra för oss som uteslutit mjölkprodukter ur kosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.