Servera vinbärsmarängpajen som den är eller med en kula vaniljglass. skär smör i kuber och blanda ihop med vetemjöl, äggula och socker hastigt i en bunke till en pajdeg
Jag gjorde inte bara svartvinbärssaft av vinbären jag plockade häromdagen utan även gelé. Gelé använder jag mycket i såser och grytor på hösten och vintern, ger otroligt god smak även om man bara tar en liten klick
Tillsätt färskostenoch kokosmjölken och vispa snabbt ihop till en slät frosting. För att fira det bakade jag en otroligt fräsch tårta med smak av lime, svartavinbäroch kokos
Det blir en underbara blandning av sötma och syrlighet och är godast med lite smör på tycker jag. Jag har gjort om det lite och bytt ut mandeln mot vit choklad ochsvartavinbär
Blanda vinbärenmed socker och sprid ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Torkade svartavinbär. Skala kålrabbin och skär den i tunna skivor – använd mandolin eller en mycket vass kniv
Jag älskar tobleronefluff men det blir ganska mastigt tillsammans med en browniebotten så jag ville ha något som bröt av och kom att tänka på alla de svartavinbären som finns i frysen efter sommarens skörd i trädgården som jag annars brukar ha lite svårt att komma på vad jag ska göra med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.