Oxfilé med rotsellerikräm, ingefärsinlagda svarta vinbär och rivet hasselnötssmör
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Inlagda svarta vinbär1 dl ättika 2 dl strösocker 3 dl vatten 100 g ingefära, riven 300 g frysta svarta vinbär, tinade
  • Rivet hasselnötssmör200 g brynt smör, rumstempererat 200 g hasselnötter, rostade och hackade
  • Oxfilé med steksky4 bit oxfilé (á 150 g) salt peppar olja, till stekning smör, till stekning vitlök timjan 2 msk rödvinsvinäger 2 dl utspädd kalvfond
  • Rotsellerikräm600 g rotselleri, skalad 3 dl mjölk 2 dl grädde 150 g smör
  • Garnering1 ask krasse

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.