Bos kokbok

Bos kokbok

  • 6 Recept
Paj med svarta vinbär och färskost

Paj med svarta vinbär och färskost

Deg. Vispa smöret och sockret luftigt. Vispa ner ägget och sen mjölet blandat med bakpulvret. Smörj och bröa en form med löstagbar botten

Vitlöksspäckad fläskkarré

Börja med att skala vitlökarna och skära dem i mindre storlek, gör sedan snitt i köttet och stoppa in vitlöken
Risotto m Lax

Risotto m Lax

Gudomlig. 4 pers. 4 laxfileer. 1/2 kruka färsk timjan. 100 g parmesan. 3 scharottenlökar. 3 dl avorioris. 3 dl hönsbuljong
Mazarinkaka

Mazarinkaka

300 g mandelmassa. 150 g rumsvarmt smör. 2 ägg. 1,5 tsk bakpulver. 3 dl mandelmjöl. Smörj en form med avtagbar kant och lägg ett bakplåtspapper i bottnen