Paj med kyckling, fetaost, spenat och bacon
www.stowr.se
www.stowr.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 st färdig pajdeg från kyldisken
  • 1140 g bacon
  • 1300 g fryst spenat
  • 1 kött från 1 hel grillad kyckling
  • 1150 g fetaost
  • 1 peppar
  • 14 dl crème fraiche
  • 16 st ägg
  • 1 salt och peppar1. Sätt ugnen på 175°. Dela baconet och stek i ugn eller stekpanna tills det blir mellanknaprigt. Låt spenaten tina och rinna av. 2. Lägg ut pajdegen i en smord form, ca 25 cm i diameter. 3. Blanda kycklingkött, spenat, bacon och smulad fetost och lägg i pajskalet. Smaksätt gärna med malen peppar. Var vaksam med saltet, både osten och baconet ger sälta. 4. Rör ihop crème fraiche och ägg och häll över fyllningen i pajskalet. Tillaga i mitten av ugnen i ca 45 minuter. Låt gärna pajen stå och "sätta sig" en stund innan du äter, ca 20 minuter. Eller gör den dagen innan!

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.