Eftersom varken jag eller maken gillar vanlig pajdegsbotten så brukar jag antingen göra en annorlunda, lite mer brödliknande, pajdeg som innehåller bakpulver eller så utesluter jag helt enkelt degen och gräddar bara fyllningen i formen
Hacka löken och stek medspenatoch mangold. En smakrik och frisk vegetarisk paj. Ingredienser pajdeg. Börja med lökblandningen, därefter soltorkade tomateroch oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök och quorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Fyll det förgräddade pajskaletmedspenat, fetaost och soltorkade tomater. Vi hade pastasallad med pesto, tomat-och mozzarellasallad, parmaskinka, salami, pizzabullar och denna paj
Häll alla ingredienser till pajskalet i en bunke och blanda med händerna. Men eftersom jag föredrar paj utan äggstanning framför pajmed äggstanning gjorde jag min egen tolkning
Toppa tills sist pajenmed de ugnsrostade tomaterna. Den här pajen gjorde jag en dag till mamma och pappa när jag insåg att jag knappt hjälp till något alls i köket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.