Skär kycklingenimindrebitaroch stek tillsammansmed lök ochvitlöki fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något
Skär kycklingenibitaroch lägg på salladen, toppa medbacon, fetaostocholivolja. Lägg bladspenaten på ett fat, strö över rödbetorna, krydda medflingsaltoch peppar
Hetta upp olja ien stekpanna ochfritera/stekkycklingen så att den får lite färg. Både jag ochmaken tyckte såsen blev perfekt, inte för söt men ändå söt nog (för det är ändå en ”sötsur sås”)
Häll över currysåsenoch strö över riven ost. Strimlakycklingenochbaconen. Mina barn älskar kombinationenkycklingoch curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två ien pastagratäng
Krydda denmed peppar ochkycklingkrydda. Strimlakycklingenoch fräs denilite matfett. Fräs lök, baconochchampinjoneri stekpannan tills det fått lite färg tillsättsenpaprikanoch låt den fräsa med
Blanda cream fraiche, grädde, sweet chilisås, sambal, kycklingfond + riv ner vitlöken. Dela kycklingeni önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem ien ugnssäker form
Bryt fetaostenmedfingrarnaoch lägg över kycklingen, häll oliverna över. Bryn kycklingbitarnai smör så dom får färg, salta och peppra och lägg över ien ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.