Magnus

Magnus

Wallenbergare med mandelpotatispuré

Wallenbergare med mandelpotatispuré

Wallenbergare500 g kalvfärs, finmalen 1 tsk salt 1 krm svartpeppar, malen 1 krm vitpeppar, malen 3 äggulor 3 dl vispgrädde 1,5 dl ströbröd 50 g smör, att steka i
Underbar kycklinggratäng med superb sås

Underbar kycklinggratäng med superb sås

Salta, peppra och stek kycklingen till en fin färg. Rör under tiden ihop grädde, crème fraiche, mango chutney, sambal oelek och buljongtärning i en kastrull
Stekt ris med grönsaker

Stekt ris med grönsaker

Ansa, skölj och strimla purjon. Tärna paprikan fint och finhacka vitlöken. Skala ingefäran och riv den fint
Mustig köttgryta som heter duga

Mustig köttgryta som heter duga

Köttgryta2 förp bacon (à 140 g) 800 g nötkött, tärnat i 3x3 cm tärningar 2 gula lökar, skurna i centimetertjocka ringar 3 schalottenlökar, halverade 1 morot 1 palsternacka 3 klyftor vitlök 800 g krossade tomater 0,5 l rött vin 3 lagerblad 0,5 dl kalvfond 2 msk fond (fond du chef vegetabilisk) 3 dl vatten 5 msk tomatpuré 2 msk soja 2 msk smör timjankvist 10 champinjoner (eller annan svamp) salt peppar
Isterbandslåda

Isterbandslåda

Ingredienser Portioner. 4 6 isterband 2 gula lökar 2 msk tomatpuré 1 tsk torkad basilika 4 msk grädde 8 - 10 kokta potatisar 3 ägg 4 dl mjölk 1/2 dl ströbröd smör 1/2 tsk salt 1 1/2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Helstekt rostas med timjan, vitlöksstekt svamp och potatis- och rotselleripuré

Helstekt rostas med timjan, vitlöksstekt svamp och potatis- och rotselleripuré

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Helstekt rostas 1 kg rostas 0,5 tsk salt 2 krm svartpeppar 5 klyfta(or) vitlök 0,5 kruka(or) färsk timjan 1 msk olivolja 25 gram Mat & Bak smör Potatis- och rotselleripuré 500 gram mjölig potatis 400 gram rotselleri 2 klyfta(or) vitlök 1 msk Mat & Bak smör 1 l vatten 1 msk grönsaksbuljong 50 gram Mat & Bak smör 0,5 dl vispgrädde 3 krm salt 1 krm svartpeppar Vitlöksstekt svamp 250 gram skogschampinjoner 2 klyfta(or) vitlök 75 gram sugarsnaps 4 tsk kalvfond 0,5 tsk Honung flytande 2 msk vatten 1 krm salt 0,5 krm svartpeppar 1 msk Mat & Bak smör Köp receptet
Baconlindad älgfärslimpa

Baconlindad älgfärslimpa

Älgfärslimpa1200 g älgfärs, finmalt 2 ägg (stora) 2 dl grädde 5 msk ströbröd 1 gul lök 4 krm svartpeppar 4 krm salt 1 msk persilja 5 msk bostongurka bacon 2 dl lingon 1 dl strösocker