Det blir en stor deg som räcker till fyra rejäla, härliga limpor. 1, 8 - 2, 0 kg rågsikt. Grädda limporna i nedre delen av ugnen i ca 45 - 50 minuter eller tills de är 98 C inuti (det kan ta lite längre tid om du gräddar limporna i långpannan, så det bästa är att ta tempen på bröden). 1, 8 - 2, 0 kg rågsikt
Först fyller jag halva frysen med sockerkaksrester efter ett antal misslyckade försök med att få fram ett recept på den här chokladkakan med cream cheese-fyllning
Lägg laxskivorna och rotfrukterna i fyra matlådor med lock. Lax. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg laxskivorna i en ugnsform och skär ett snitt i varje filé
De bloggar som inspirerar och peppar mig att fortsätta är främst kära Eva med Nässelblom & choklad, Kinnas blogg - mormors mat, Annes Food, Rasmus och hans blog Vegologi och inte minst bästa Annika och hennes Smaskens
Marinera max 1-2 tim. ½-1 tsk red hot chili flakes (Santa Maria). Marinad1. Lös upp kryddor i en påse med olja, lägg i paneer och dutta på olja så det lätt går att röra runt osten smidigt i påsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.