½ dl olivolja. Har läst runt på nätet och bestämde mej för att testa Leila Lindholms Foccacia och så valde jag att smaksätta med flingsalt, vitlök och lite rosmarin
Häll överflödigt medolivoljaoch gör hål över hela brödet med fingrarna. olivolja. Ett gott bröd är ju inte fel att ha med sig, och denna goda focaccia passar bra både till salladen, soppan eller till buffén
olivolja, gärna med citronsmak. Ringla över olivoljaoch strö över lite flingsal. Oftast gör man kanske focaccia i långpannan, skär den i bitar och serverar på buffén
Olivoljaochhavssalt till plåten. Rör ut jästen med det ljumna vattnet ocholivoljan. Den här focaccian bakade jag när vi var på Gotland och vi åt den till vår middag på söndagen och den blev god och nästan allt tog slut samma kväll
Strö flingsalt över brödet och ringla över olivoljan. Olivolja. Smula ner jästen i en bunke, tillsätt lite av vattnet och rör om tills jästen har lösts upp
Olja en ugnspanna och pressa ut degen, tryck ner tomater, oliver och strö över rosmarin. 5 dl vatten3 msk olivolja1/2 paket jäst1 tsk salt2 tsk socker12 dl vetemjöl cirka+några msk olivoljanågra msk rosmarin1 ask körsbärstomateren näve oliverflingsalt(gott vore också lök)Blanda fingerljummet vatten med jäst, salt, socker och olja, rör ut vetemjölet, låt jäsa 30 minuter. Ringla olivolja över, samt strö lite flingsalt, grädda i ungefär 15 minuter i mitten på ugnen. 3 msk olivolja
Tunt, mjukt, proteinrikt bröd med timjan, havssalt, svartpeppar ocholivolja. Smält kokosoljan och häll ner den tillsammans med mjölken i dom torra ingredienserna
Det första "basbrödet" innehåller olivoljaoch havsalt, det andra är smaksatt med soltorkad tomat och oregano och den tredje med svarta oliver, rosmarin och timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.