Blanda dem med smält smör och tryck ut i en springform (man kan förstås också använda sin Darth Vader-kakform, men det blir lite knepigt att fördela smulorna uppåt kanterna i hjälmen)
Och grattis till att du ska vara med på Nyhetsmorgon. Jag är säker på att du kommer klara det galant. Kommentar gjord 23. 03 den 22 december 2014 | #. Besvara 23. 03 d
Klicka gärna runt och se andras foton på samma teman. 3. Jag lade burgarna på ett bakplåtspapper och stekte dem i ugn på 175 grader tills de var nästan genomstekta. Här hittar du fotoutmaningen där du tar ett foto till 365 + 1 olika teman under året, samt alla deltagare
Att laga detta tar knappt 45 minuter från att du bestämmer dig tills det står på bordet. Hur gott är inte en vällagad en portion isterband med dillstuvad potatis
Kommer uppdatera hör om hur det går och även recept och bilder så ni kan följa med på resan. Jag började min allra första viktnedgång med pulverdiet men kände att det var inte för mig jag gick omkring och var småhungrig hela tiden och det blev så jobbigt tillslut
Jag vet inte om det var ett exceptionellt bra lamm vi fick tag på men. Det var egentligen en lammytterfilé vi var på jakt efter till helgens middag, jag och Syster, men den var slut och vi blev rekommenderad rostbiff
Dela de väl avrunna matjesfiléerna i halvcentimeter breda bitar. Den dagen kommer som ett brev på posten varenda år och varenda år står jag med mängder av både matjessill och kokt nypotatis över dagen efter
inget lock på. Lägg skaldjuren i en djup tallrik och slå på soppan. Skaldjurssoppa 2015-03-29 09. Spara 1 kräfta med skal på per portion. Lägg ner skalen i kastrullen och fyll på med ca 1,5 l vatten
Saltgurka på mormors vis Det här är fortfarande den godaste saltgurka jag vet. Saltgurka är ju bara sååå gott – till leverpastejmackan, söndagssteken, hamburgaren… Det här receptet har anor från mormors mor
Dessutom delar vi med oss det busenkla (och snabba, och nyttiga…) receptet på chips av grönkål. Grönkål har många hälsofördelar och innehåller massvis med vitaminer, mineraler och aminosyror
Sedan kan man såklart utöka sin reportoar med tiden men skjut inte vilt, för använder du massa konstiga ingredienser som du inte har koll på så kan det vara svårt att balansera upp rätten på slutet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.