Vad gäller isterbanden så ska de ju dessutom här i detta länet serveras tillsammans med dillstuvadpotatis, det är nog nästan matlag på det i denna regionen
Vi hade en blandning av olika sorters isterband, alla inköpta på ICA Kvantum i Sickla köpkvarter. Klyfta, blanda runt en klick smör, på med en nypa flingsalt och lägg undan till serveringen
blanda i osten och dillen sen låt den stå på eftervärme, krydda med malen svartpeppar. Delat på två. När potatisen börjar bli färdig och vätskan har blivit tjockare så
blanda såsen som det står på blå band kartongen och gör exakt som det står för då blir det bäst nu vet jag inte vilken sås du tog men gör som det står bara
Åt isterband för någon vecka sedan men i ärlighetens namn köpte vi två packet och nu börjar det bli dags att äta upp det andra om det inte skulle gå ut själv
14 isterband. 12 msk grovsenapStrimla lök, vitlök och paprika. 1Skär isterbanden i skivor och blanda med grönsakerna. 1Blanda grädde och senap och smaka av med salt och peppar. 1Lägg pastan i en ugnsform med grönsakerna på toppen och slå grädden över. 1Baka i ugnen i 20 minuter på 175 grader
Det är vad jag syftar på här också). Dillstuvadpotatisoch kalkonchorizo (fram till ungefär förrförra helgen trodde jag att chorizo betydde typ, fet korv
Jag köpte isterband för första gången i mitt liv och det åt vi till middag igår. Fyra portioner Fyra isterband 12-14 potatisar (beroende på storlek och aptit) 3 msk smör 2 msk mjöl 2 dl mjölk 1 dl grädde 4-5 msk dill salt, peppar Skala och. - Läs hela inlägget här 12-14 potatisar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.