bakad päronsallad /. Jag går en sidådär tre rundor med Akilles varje dag. massor med smak och perfekt som förrätt eller till och med middag, lägg till ett gott bröd och saken är biff
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Lägg upp och servera päronsalladen på en bädd av vackra salladsblad. Blanda oljan med urskrapad vanilj och nykrossade kardemummakärnor och låt den stå och ta smak över natten
Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Mosa ihop med ädelosten och fördela fyllningen. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Den här supergoda salladen gjorde min sambo till gårdagens middag Till 6 personer. 1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här
Servera medpäronsalladenmed den så goda vinägretten. Päronsallad. Lägg ner allt utom valnötterna i en salladsskål och häll på vinägretten och blanda den med salladen
cannelonis medprociutto, mozzarella, pesto och tomatsås. Till den här rätten använder jag mig av Barillas färdiga tomatsås med basilikasmak som man köper på burk och den är faktiskt väldigt god, brukar använda den som tomatsås på pizzor också
Fläskkarré med potatis- och päronsalladPortioner. när den fått färg tillsätts löken som gått med i ugnen, därefter päronen och precis före serveringen läggs bitar av ädelost med
Päronsallad. Krydda med salt och peppat. Lägg en liten klick fyllning i mitten på den ena pastaringen och tryck ihop försiktigt med den andra ringen som lock
1 Skala och dela potatisarna och koka mjuka i saltat vatten. 2 Blanda färs, borlottipuré, rostade valnötter, kanel, fond, honung, salt och peppar och rör väl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.