Mosa ihop medädelosten och fördela fyllningen. Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Mosa ihop medädelosten och fördela fyllningen. Lägg halvorna med hålet uppåt på bakplåtspapper. Strö gärna över lite örter och servera med eller utan bröd
Osten är en Kvibille ädelost, sedan ligger det en bit färsk fikon inflygen direkt ifrån Malta och detta binds samman med en droppe balsamvinäger ifrån Italien
6 1 liten sötpotatis (1 st motsvarar ca 200 g) rapsolja (till pensling) 1 krm salt 1 dl valnötter 1 msk flytande honung (+ extra till servering) 100 ädelost färsk rosmarin Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
bakad päronsallad /. Jag går en sidådär tre rundor med Akilles varje dag. massor med smak och perfekt som förrätt eller till och med middag, lägg till ett gott bröd och saken är biff
Häll på glöggen och täck med plastfolie. Servera med fikon och mandlar. Skär osten i skivor. Lägg ost, russin, stjärnanis och lagerblad i en liten form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.