De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostade pinjenötter och mängder med grekisk olivolja. Igår svängde jag ihop en deg efter jobbet, lät en tomatsås stå och puttra en stund innan det var dags att baka ut pizza och sedan njuta av denna tillsammans med ett glas gott rött vin
Avokadopasta med basilika, parmesan och rostade pinjenötter. Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn - som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) "Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente" och "no matter if you like farfalle or maccheroni - just love", en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Avokadopasta med basilika, parmesan och rostade pinjenötter. Twitter mullrar på och bland alla upprörda röster kommer också en del fina humoristiska korn – som konkurrenten Garofalos (om den nu var sanktionerad, lite oklart) ”Vi struntar i vem du gör det med så länge du gör det al dente” och ”no matter if you like farfalle or maccheroni – just love”, en fri kärleksförklaring i stil med Emma Green Tregaros regnbågsnaglar från friidrotts-VM i Moskva
Ta bort skorpan från parmesanen och hyvla den med en potatisskalare. Ta bort de grövsta stjälkarna från rucolan eller spenaten, bryt dem i lagom stora bitar, skölj i rikligt med kallt vatten, låt dem rinna av och torka på en kökshandduk
I mitt recept på rostad brysselkål med vitlök, citron & parmesan får det en fräsch syrlighet från citronen som bryts av mot en alldeles lagom ton av vitlök
Vänd ner parmesanen och se till att alla kikärter får sitt. 2 dl Parmesan. Värm ugnen till 200 grader. Om du använder kikärter på burk så skölj dem i kallt vatten och låt dem rinna av ordentligt
Ruccola & linssallad medparmesan – Ruccola, röda linser, avocado & riven parmesan. Smidigt med färdigkokta röda linser i liten tetra till trötta vardagskvällar att bara använda direkt som här i sallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.