Oxfilé med potatisstubbar och trepepparsås
Matochbakverkstan
Matochbakverkstan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st
  • 200 grader
  • i cirka
  • 30-40 min
  • 4-5 st bakpotatisar
  • äkta smör att steka i
  • salt
  • nymalen svartpeppar
  • 3 dl vatten
  • 1 köttbuljongtärning
  • 1 msk kalv
  • timjan
  • 1 gul lök
  • 4 cm
  • 200 grader
  • i cirka
  • 30-40 minuter
  • 1 st gul lök
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk hel svartpeppar
  • 1 tsk hel vitpeppar
  • 1 tsk hel
  • 1 dl vatten
  • 1 dl grädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1,5 tsk kinesisk soya
  • 0,5 tsk socker
  • 0,5-1 msk

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.