1600 g
fläskfilé salt peppar smör eller margarin 150 g champinjoner 1 st schalottenlök 1 dl vispgrädde 1 dl crème fraîche 2 dl vatten 2 msk kalvfond 1 msk redning maizena 75 g ädelost Servera med: potatiskaka se receptPutsa köttet och skär det i skivor. Krydda med salt och pep-par. Stek köttet på båda sidorna i en stekpanna med 1 msk smör. Ta köttet upp ur stekpannan.
1 Skiva
svampen. Skala och hacka löken. Fräs svamp och lök i stekpannan med resten av smöret.
1 Späd
med grädde, crème fraiche, vatten och fond och koka i 5 minuter. Red av och koka i upp.
1 Smula
i osten och låt den smälta i såsen. Smaka av med salt och peppar. Lägg i köttet och låt småkoka i ett par minuter. Servera med potatiskaka.
6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.