Konjaksflamberad coeur de filet med pepparsås och hasselbackspotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 5 dl vispgrädde
  • 2,5 msk grönpeppar
  • 1 tsk svartpeppar
  • 1 tsk rosépeppar
  • 1 dl koncentrerad köttfond
  • 1 dl konjak
  • 1 tsk mushroom soja
  • 1 msk kalvfond
  • Salt
  • Ljus maizenaredning
  • 1,2 kg hängmörad oxfilé mittbiten
  • 3 msk grönpeppar
  • 1 msk svartpeppar
  • 1 msk rosépeppar
  • Matolja
  • dl konjak
  • Smör
  • 8 fasta potatisar
  • 1 dl ströbröd
  • 100 g smält smör
  • Flingsalt
  • Pepparsås5 dl vispgrädde 2,5 msk grönpeppar 1 tsk svartpeppar 1 tsk rosépeppar 1 dl koncentrerad köttfond 1 dl konjak 1 tsk mushroom soja 1 msk kalvfond Salt Ljus maizenaredning
  • Cognacsflamberad Oxfilé1,2 kg hängmörad oxfilé mittbiten 3 msk grönpeppar 1 msk svartpeppar 1 msk rosépeppar Matolja dl konjak Salt Smör
  • Hasselbackspotatis8 fasta potatisar 1 dl ströbröd 100 g smält smör Flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.