Oxfilé med potatisstubbar och trepepparsås Hej. Längesen jag tittade in här… Känns lite ringrostigt, ha. Men ibland, så. Nedan kommer två recept, det ena på potatisstubbar och det andra på en trepepparsås Matochbakverkstan
Oxfilé med klyftpotatis och Bengansås 400-500 g oxfilé. salt. peppar. smör och olja, till stekning. 1 kg mandelpotatis. olja. 2 schalottenlökar. sambal oelek www.koket.se
Pepparstekt oxfilé med schalottenlöksabayonne och syltade tomater Gör så här. Sätt ugnen på 100 grader. Gnid in oxfilén i pepparblandningen. Hetta upp en stekpanna och bryn en fin yta på filén runt om i smör Touchoftaste
Eftermarinerad oxfilé 1. Sätt ugnen på 150 grader. 2. Stek köttet runt om i smör, lägg i ugnsfast form och stick in en stektermometer i den tjockaste delen Svt
SKÄRGÅRDSSILL Finhacka rödlök, gräslök och dill. Blanda tillsammans med övriga ingredienser. Klart. Påsk Påsklunch Högtid Påskmiddag Påskmat Påskbuffé Påskmeny Sill Sillinläggning Silltårta Matjessill Matjessillstårta 1 paket Abba 5-minuterssill, filéer Abba
Dinkelbröd i långpanna Detta brödet bakade Patriks mamma för ett tag sedan och jag tyckte att det var sååå gott att jag bad om receptet Mor-Mia´s