Ostpajermed färdig smördeg gillas. Ostpajerna blir ganska stora då men det gör väl inget. De här godsakerna äts med fördel lite ljumma men de går även att äta kalla
Avsluta med lite flingsalt och nymald svartpeppar. Lägg getosten på brödskivorna och ringla honung över osten, strö ev över ströbröd, placera på plåt och sätt in mitt i ugnen
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten
Denna underbaring som finns i så många former, storlekar och smaker kan både stoltsera för sig själv samtidigt som den kan vara en riktig smakförhöjare i samspel med andra livsmedel
Servera pajen med tillbehören. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola. Blanda samman degen i en matberedare, kavla ut den och klä en form med löstagbar kant, 24 cm i diam
Fräs spenaten och tomaterna med löken några minuter, häll sedan över allt i pajskalet. Blanda keso, fetaost och ägg med kryddorna och häll detta över grönsakerna i pajformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.