Vi fortsätter att äta och njuta av grönkål. Nu var det dags att göra grönkålschips. Så gott att äta som snacks till ett glas bubbel eller att strö över en sallad för lite crunch
05 Januari 2019. Mexikansk ostbomb. Ända sedan tonåren så har ett av mina favoritsnacks varit Nacho Cheese-dipp (den från OLW) som jag ätit tillsammans med nachochips, och då ska det helst vara Doritos Nacho Cheese (de är helt klart de godaste nachochipsen) och till detta ska man ha mosad avokado
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
Ugn 200° - 225°. Smula ner jästen i en bunke,tillsätt mjölken och rör om så att jästen löser sig. Tillsätt gräddfil, margarin, salt, bikarbonat, vetemjöl ägg och ost(riven)
Panera ostbollarna först i vetemjöl, sedan i äggvispet och sist i skorpmjölet. Kör till en jämn massa och forma till 12 små ostbollar. Rulla smeten till 12 bollar och tryck sedan in ostbollarna så att de hamnar i mitten av potatisbollarna
Ingredienser Portioner. 15 st 100 g naturell färskost 150 g riven prästost (gärna Allerum) 1 krm nymald svartpeppar 1 dl grönkålschips (se länk under steg 2) Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.