Och Ofelia är ju ändå ganska gullig emellanåt så då fick det helt enkelt bli att byta praktikplats. Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdérivensomjag väl hyllar ungefär lika ofta somjag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här med enkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Det fick mig att minnas tidigare somrars blåbärsexkursioner. Vad gällde denna blåbärskaka, så minns jag tydligt att det föll det sig väldigt naturligt att bara två av fyra barn fick vara med och baka
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Omjag bara fick ha enkokbok är denna det självklara valet. Jag får alltid en känsla av, när jag slår upp boken, att det här är fransk husmanskost så somden sett ut i generationer i det franska köket
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jagfick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Efter detta "misslyckande" bakade jagen sats Snoddas/Kärleksmums (recept nedan) somkomplement till Snickerskakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.