Jag kan ärligt säga att jag inte saknat lantstället enenda gång i sommarn. Vi hade faktiskt blåbärsris på tomten, och barnen var i stort sett konstant blåa om läppar och tunga
Jag tittar sällan på matprogram i tv men läser regelbundet "Allt om mat" och en del kokböcker, men framför allt återvänder jag alltid till Julia Child som länge varit min mat-guru
Och nu känns det ändå helt okej, jag vet att jag så få börja i konditoriet, jag vet att jagkommer att få börja i bageriet sen och när jag ska få gå in på pralintillverkningen
Citrontimjan är det endajag för tillfället har i mitt kryddland, men har ni inte det så går det bra med vanlig timjan, det rivna citronskalet ger ändåen fräschör till rätten
Drinken bär namnet Schottish Yell, och så snart jag i egenskap av amatörbartender lyckas fixa färskpressad ingefärsjuice och köpa orgeat hos exempelvis Barkonsult (då jag inte orkar göra själv, somjag ser att "gamla" Tockasvansen gjorde egen av för längesedan), ska jag se till att det serveras sådana här i vårt hus
Helt ogenomtänkt, men med väldigt gott slutresultat. Somliksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, menändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
Det är skönt det med, för på jobbet sen måste jagtänka så mycket ( söver ju folk så det kan liksom inte bara tuffa på utan att jag vet vad jag gör och helst varför)
Tyckte sen att det verkade lite snålt så jag fick tips om Katarinas kaka (recept nedan). Svängde ihop detta i morse men blev inte riktigt nöjd tyckte inte att den stelande somden skulle
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.