Helgdagarna får jag lov att säga att jag brukar kommaihåg, jag är ju inte helt galen, men eftersom jag ibland jobbar en del av dem så blir det där medtraditionerliteluddigt
Enligt grundreceptet så skulle man inte göra det men det gick utmärkt och det är just det här med att använda brödformar som gör det så himla enkelt och "oklibbigt"
Kanske till o medlite för mycket av det goda, nästan lite skönt att saffransveckan närmar sigsitt slut och jag kan få baka, fotografera och skrivaom annat än just saffran
Har laddat ända sedan vi var iItalien för att göra denna, en söndag medlite höstrusk (tyvärr redan höstrusk i Umeå ja…) med gott omtid och behov av matlådor hela veckan
Gör jag det, är det en riktighyllning och jag är då noga med att ange källan. Täck med en duk. Jag läste itidningenhäromdagenom världens godaste äppelkaka
Servera med en litenklick honung eller njut som det är. Jag tycker de här med att vara självförsörjande på något är väldigtgivande både för en själv och för miljön
Häromdagenkomtill och medlite snö, väldigtovanligt här, har bara varitmedom det en gång förut. Även WordPress har betett sigkonstigt, så bloggandet har intevaritlikaroligtsomvanligt
Hjälp till att stärka kroppen och immunförsvaretmed en antiinflammatorisksmoothie. Dela, skala och tärna ananasen, pressa ut saften ur lime och kör i blender tillsammansmed resten av ingredienserna
Det är höstmakrillsom är så god at servera inkokt, meddillsås och potatis. Tidigare hade jag oftast stekt den, någon gång grillat, medaldrig ugnsbakat den i sås
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. M. n. y. a. f. v. o. r. t. g. e. j. ä. l. d. J. b. å. p. c. h. ,. k. m. s. u. R. E. C. P. T. 4. ö. F. 1. 2. O. é. S. &. G. Ö. K. L. V. 0. A. w. t M. d l
Men sålänge det är gott och roligt att baka så är jag nöjd, och förutom att jag gjorde misstaget att använda stavmixernsom tackade för lång och trogen tjänst med att säga godnatt för evigt när det blev för tungt och kletigtmed dadlarna så blev resultatet på dessa väldigt lyckat
Det är ju våffeldagen idag, som jag lärt mig hos Anna att det kommer från ”vårfrudagen” och hänger ihopmedvårdagjämning och sommartid och ända sen förra veckan när jag läste att Towe gjort bananvåfflor, har jag varit sugen både på våfflor och att prova med banansmet
Jag valde att göra en chokladtryffel med hasselnötssmör som rullats i rostade hasselnötter. Jag tänker definitivtinte dyka ned i någon skål medlösgodis
Istället är te ifokus, där chai är favoriten. Det är nämligen nästan INGEN av mina vänner somdricker kaffe (inklusivemig själv, om det inte handlar om väldans svagt kaffe med maaaaassor av mjölk)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.