I kväll är det Party, party här hemma. Ja, alltså inget storslaget, bara vi i familjen. ) men vi har ätit gott, dricker gott och nu ska vi chilla i soffan, det är ju fredag
Vilken underbar vinterdag vi har haft här på västkusten idag. Anders och jag var ute en sväng på förmiddagen och promenerade runt hela Lindome, tog 2 h innan vi hamnade på ICA och fyllde ryggsäcken med lite mjölk, grädde och lite apelsiner
En enklare variant av denna goding som jag annars brukar göra efter Leilas recept,. är att skära ut en ”lagom” bit smördeg(efter hur sugen du är ) och just idag hade jag Rene Voltaires Hazelnut & Chocolatespread hemma så då bredde jag ett lager av denna ljuvliga kräm på smördegen, rulla ihop och lägg den eller dem på en plåt, pensla med uppvispat ägg och strö på mandelspån
Hej,. igår gjorde jag något som var super gott, palsternackspure. SUPER säger jag bara. ni måste testa. Till det serverade jag min vanliga lax i ugnen som Vincent bara älskar
i veckan blev det en god sås till ugnsbakad lax som kvalar in som vardagsmiddag därför att det var så lätt och gick fort, men smakmässigt är det helt klart lördagsfint
Gott och mättande vegetariskt - så'nt är inte dumt alls. Eller med kött av något slag, t. ex. grillad kyckling, stekt biff eller liknande - det avgör du
Hoppla. Här kommer ngt riktigt gott och hur enkelt som helst. Micron är min nya vän. Jag gillar kola och Åre Chokladfrabrik har en fantastisk chokladdoppad kola med pepperkakssmak
Jag har bakat supergoda vaniljkakor o dekorerat med sockermassa/sugarpaste. Jätteroligt. Jag penslade lite vit sirap på kakorna innan jag lade på den utskurna sockermassan (som lite klister)
Då är vardagen igång igen efter en veckas sportlov för barnen. Jag förberedde dagens middag genom att ta upp en påse kycklingfilé från frysen igår och förvarade i kylskåp fram till middagsdags i dag
God kväll. Idag slutade jag tidigt och efter jobbet tog jag med mig barnen och mötte upp mormor på stans biblioteket, där vi läste böcker, spelade spel, lekte och fikade såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.