Så här års känns det som kalasen är lite tätare och tillfällen att fira kommer lite oftare. Jag kan tyvärr inte säga att det är ett speciellt bra recept, degen blev svår att baka ut och kakorna blev ojämna trots att de bakas utan bakpulver och ägg
Så var det ännu en som hittat hit. Vem du nu än är ♥Så klicka och adda mig gärna. ♥Ryggen "haltar lite än" Så det blir bara promenader och inget husållsgörande här inte
är att skära ut en ”lagom” bit smördeg(efter hur sugen du är ) och just idag hade jag Rene Voltaires Hazelnut & Chocolatespread hemma så då bredde jag ett lager av denna ljuvliga kräm på smördegen, rulla ihop och lägg den eller dem på en plåt, pensla med uppvispat ägg och strö på mandelspån
i veckan blev det en god sås till ugnsbakad lax som kvalar in som vardagsmiddag därför att det var så lätt och gick fort, men smakmässigt är det helt klart lördagsfint
Hur man gör en god gräddsås eller lyckas med pepparkakshuset… Jag blir lätt förblindad många gånger då jag läser kommentarer och verkligen ser vad det är ni uppskattar här på kryddburken
Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.