När mina föräldrar frostade av frysen dök det upp en påse slånbär som legat sedan hösten. Jag bestämde mig för att göra en efterrätt på bären men att förädla slånbär till något som är behagligt att äta är ingen enkel process
Vi heter Jenny och Magnus och driver bloggen ”Under vårt tak” som är en Paleoblogg, vi skriver om vad Paleo är för oss och vad livsstilen inneburit för våra liv – självklart lägger vi också upp en massa recept på ren och naturlig Paleomat
Fisk gräddas under krämig hummersås och smakade riktigt bra. Idag delar jag med mig av ett riktigt grymt fiskrecept, som min kollega bjöd på för ett tag sedan
Under fisken gömmer sig smakrika grönsaker. Här kommer ett recept på en riktigt god fiskrätt. Den innehåller visserligen (den enligt mig dyra) créme fraiche ersättningen sour supreme, men den blev så god att det helt klart är värt det
Jag hittade både skor, underkläder och ett gäng med nya tröjor att fylla garderoben med. Soppan får ni dock vänta med ett litet tag, men istället kanske jag skulle kunna fresta er med torsk under ett citron- och spenattäcke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.