Under tiden kycklingen tillagas kan du passa på att fixa tillbehör. Helgen har spenderats i Karlstad där jag kommer ifrån och igår stod jag för middagen och det fick bli någonting jag längtat efter att göra - kyckling
Krydda kycklingen med salt, peppar och lökpulver. Skiva kycklingen, som inte är klar. Varva kyckling och skivad mozzarella, salami och tomater i en smord ugnsform
Lägg i kycklingfilén antingen i bitar eller som den är. 3-4 st kycklingfiléer. Bryn kycklingen 2-3 minuter på varje sida och ha i alla marinering från påsen. Ha i färsk timjan och låt småputtra på låg värme ca 15-20 minuter tills kycklingen är färdig. 3-4 st kycklingfiléer
Jag skulle bort under kvällen och hade tagit upp kyckling till middag men hann inte tillaga den före och efter skulle det bli alldeles för sent så då löste jag det på bästa improviserade sätt
En god och saftig helstekt kyckling med gyllenbrunt krispigt skinn. Serveras till exempel med ungsrostade rotsaker som med fördel kan göras tillsammans med kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.